Home

 

 

 

 

RM-IT Services

 

Interim Management

 

In de 7 jaar bij SITA als respectievelijk Site Manager en Territory Manager heeft Richard Meijer ervaring op gedaan in het aansturen van een lokaal team maar later ook van een remote team in de funktie van Territory Manager.

 

Als Site Manager was Richard Meijer verantwoordelijk voor de site Amsterdam Schiphol waarbij hij een team van 12 mensen aanstuurde (systeembeheerders, Service Desk en project manager), een derde partij aanstuurde voor het onderhoud van de apparatuur op de site, verantwoordelijk was voor het behalen van de service levels en communicatie naar de klant toe en tevens budget verantwoordelijk.

 

In zijn funktie als Territory Manager was hij verantwoordelijk voor de Benelux en de Nordics en stuurde hij een team aan van 34 mensen verdeeld over verschillende luchthavens, onder andere Schiphol, Stockholm, Oslo en Kopenhagen.

Naast het people management was Richard Meijer verantwoordelijk voor het behalen van de service levels op iedere site en het totale budget van al deze sites.

 

 

 

Terug naar Diensten